Castellum de Hoge Woerd (2015)
Voor de nieuwbouw Castellum Hoge Woerd is een WKO installatie aangelegd met een capaciteit van 30 m3/h. Visser Pomptechniek uit Emst heeft de complete bronzijdige installatie hiervoor aangelegd. Grootjen Engineering heeft hier de detail-engineering, reken- en tekenwerk en de gehele werkvoorbereiding voor gedaan.
Opdrachtgever: Visser Pomptechniek Emst

Castellum Hoge Woerd

 

Gouden Hartbuurt, Berkel en Rodenrijs (2015)
Voor Gouden Hartbuurt te Berkel en Rodenrijs is een WKO installatie aangelegd met een capaciteit van 60 m3/h. Visser Pomptechniek uit Emst heeft de buiteninstallatie van het bronzijdig deel uitgevoerd. Luinstra Watermanagement uit Nieuwleusen heeft de bronnen geboord en aangebracht en Grootjen Engineering heeft hier de detail-engineering, reken- en tekenwerk en de gehele werkvoorbereiding voor gedaan.
Opdrachtgever: Visser Pomptechniek Emst / Luinstra Watermanagement Nieuwleusen

 

Motel One, Amsterdam (2015)
Voor de nieuwbouw van Motel One, gelegen aan de Europaboulevard in Amsterdam, is een WKO installatie aangelegd met een capaciteit van 60 m3/h. Visser Pomptechniek uit Emst heeft het compleet bronzijdig deel van deze installatie aangelegd. Luinstra Watermanagement uit Nieuwleusen heeft de bronnen geboord en aangebracht en Grootjen Engineering heeft hier de detail-engineering, reken- en tekenwerk en de gehele werkvoorbereiding voor gedaan.
Opdrachtgever: Visser Pomptechniek Emst / Luinstra Watermanagement Nieuwleusen

Motel One